16 iunie 2017

Lumanare de botez cu bezele si marshmallows delicioase, handmade, pentru fetite

Dimensiunea si coloristica lumanarii de botez, pot fi reliazate in felurite moduri, in functie de preferintele dumneavoastra.

Lumanarea de botez cu bezele si marshmallows, este decorată cu bezele multicolore, asortate si este destinata botezului unei fetite.

Modelele de lumanari de botez pot fi realizate in functie de tematica tortului de botez sau de tematica petrecerii de botez.
Pentru lumanarile de botez, aveti posibilitatea de a opta pentru urmatoarele dimensiuni: 25 cm inaltime, 45 cm inaltime si 65 cm inaltime.

Pentru lumanarea de botez, se poate opta si pentru accesorii lucrate manual, de catre artisii nostri platici, confectionate din pasta polimerica.
Ca si accesorii pentru lumanarea de botez, va putem recomanda figurine de botez personalizate cu bebelusul in miniatura, figurine de botez animalute, figurine de botez fluturi, flori, insecte.

Lumanarea de botez poate fi accesorizata si cu numele bebelusului.

Modelul de lumanare de botez cu bezele si marshmallows poate fi realizat si pentru baieti, bineînteles în culori asortate.

Lumanarea pentru botez prezentata in figura de mai jos, este accesorizata cu bezele si marshmallows: roz (simbol al dragostei), alb (simbol al puritatii), galben (simbol al caldurii si al razelor soarelui) si mov/violet (culoarea regilor si a spiritualitatii)
.
lumanare de botez bezele
Lumanare de botez cu bezele si marshmallows din pasta polimerica roz, lila, galben si alba.